Get Adobe Flash player

De zomer is in het land

Het halve land is op vakantie maar in juli en augustus ben ik meestal thuis. Ik ben aan het werk aan een boek voor volwassenen. Dat is ook wel eens leuk. Mijn jeugdboek voor 2018 komt vandaag of morgen terug van de uitgever en dan moet er altijd nog zo het een en ander aan gebeuren. Niet erg, wordt het alleen maar beter van.

Gisteren was ik in het centrum van Utrecht waar net een bus met Poolse voetbalsupporters werd afgevoerd. Nog nooit zoveel politie tegelijk in de stad gezien. O, wat is voetbal een leuk spel (op het veld dan, meestal) De FC is nog niet uitgeschakeld en speelt nog steeds Europees.

Over twee weken ga ik met de Domcantorij naar Durham in Engeland om daar een week te zingen in de kathedraal. Heel veel zin in. Ik vertel erover als ik terug ben.

Veel plezier in de vakantie!

Rom

Get Adobe Flash player