Get Adobe Flash player

Voorjaar, ook wel lente genoemd

Het is nog aan de frisse kant maar de blaadjes komen tevoorschijn. Ik heb me voorgenomen om dit jaar mijn kennis van bloemen en planten weer op te poetsen. Vroeger wist ik daar veel meer van, maar het zakt weg als je er niets aan doet.

Saai? Helemaal niet. Nauwkeurig naar bloemetjes kijken, daar word je blij van.

Ik heb me ook voorgenomen om vogelgeluiden te leren herkennen. Dat ik weet wat er is terwijl ik het niet zie.

Suf? Ik dacht het niet. het is niet te geloven wat die vogeltjes allemaal kunnen laten horen. En – belangrijk – met de natuur bezig zijn kan heel inspirerend werken, bij mij wel. En – nog belangrijker – de natuur heeft geen haast, niet zoals mensen in elk geval. Moet je 71 worden om dat te ontdekken? VDSCN5680olgens mij niet.

Maar goed, ik ben ook aan het schrijven natuurlijk. ‘Een dodelijk kaartspel’ is nog maar net uit, maar het volgende boek, bedoeld voor 2018, is al af. Er gaat nog van alles mee gebeuren natuurlijk maar het verhaal is klaar. Ik ben nog niet zeker van de titel. Ik hou jullie op de hoogte.

Verder is het wielerseizoen volop bezig en de FC staat op de vierde plaats. Belangrijk? Sport behoort tot de belangrijkste bijzaken ter wereld.

Happy voorjaar (ook wel lente genoemd)

Rom

Get Adobe Flash player