Get Adobe Flash player

Veel, veel, veel

Er moet zoveel worden geschreven dat ik er bijna geen tijd voor heb (denk daar maar eens over na). Gelukkig hoeft dat inmiddels niet meer voor  Een dodelijk kaartspel. Dat is binnen en ligt in de winkel. Het is een mooi boek om te zien. Nu nog lezen(!)

Ik heb het boek zes jaar geleden geschreven, en dat betekent dat ik intussen alweer doorschreef met een boek voor 2018. Het is zo goed als af! Heel erg spannend en het speelt op een zelf verzonnen Waddeneiland.

Zo gauw als ik het af heb ga ik verder met een boek voor volwassenen dat ik aan het schrijven ben. En in een hoek van mijn gedachten begint een nieuw idee te groeien voor een YA boek. Maar dat is voor later.

Voor de lesmethode Nederlands PLOT26 had ik al een sinterklaasverhaal gemaakt en ik zit nu te broeden op een ei voor een jongensverhaal (meiden kunnen het ook lezen natuurlijk)

Ik heb het Wilhelmus ingeleverd, hertaald voor jongeren. Komt ook uit bij PLOT26, net als een kleine gedichtenbundel. Heel druk dus, zo druk dat ik bijna vergat te vertellen dat de FC op de vierde plaats staat. Maar eigenlijk wisten jullie dat natuurlijk al.

CU

Rom

 

Get Adobe Flash player